fbpx
     
                 
     

Супер мощен почистващ препарат за мивка тоалетна Wild Tornado

17.99 лв. 29.99 лв.

Забравете мръсната работа по отпушване на запушени тоалетни и мивки. Висока ефективна формула на Wild Tornado изчиства запушените канали и втечнява мазнините, космите, хартията, сапунените утайки и всичко органично, което причинява запушвания във вашите тръби.

Всеки се е сблъсквал с този проблем на запушени отточни тръби. Пробвали сме какви ли не препарати и скъпи водопроводни услуги. И проблема се завръща само след седмица. Инвестирайте в супер мощният Wild Tornado днес и изпитайте удовлетворението от чиста и напълно функционална тоалетна. Насладете се на удобството на продукт, който е лесен за използване, високоефективен и безопасен за вашата водопроводна инсталация. Кажете сбогом на запушванията, миризмите и разочарованието и кажете здравей на свежото и хигиенично изживяване в банята.

Супер мощната формула на Wild Tornado пречиства толкова добре тръбите така че няма да се запушат отнови много дълго време. Тоалетната в дома ви мирише ли като обществената? Освен че ще ги отпуши също така ще премахне и лошите миризми.

Работи в рамките само на няколко минути. Просто изсипете нужното количеството, посочено на опаковката, без да търкате. Химическият прахообразен агент ще премахне миризмата и ще ви реши проблема. (Забележка: Трябва да изсипете топла вода, преди да го използвате.)

Няма да повреди вашите канали или тръби, тъй като е изработен само от некорозионни материали. С формула с висока плътност, прилепва към стените на тръбите и променя pH, съставена от есенции и ензим за разлагане, мощна за да работи максимално добре.

Лесен е за използване само с просто изсипване на праха. Дезодорира със свеж аромат, като същевременно убива 99% от бактериите. Ефективно разтваряне: пяна с висока плътност за незабавно премахване на упорити ръжди, мръсотия, петна, косми, сапунени утайки във всички ъгли. Поръчайте своя днес и се насладете на предимствата на чиста, незапушена и без миризми баня. Време е да възстановите банята си и да изпитате разликата, която нашият мощен препарат за почистване на канали може да направи.

17.99 лв. 29.99 лв.

Количество 150гр.

За бърза поръчка позвънете на 0878850903

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Stela Baneva 28.03.2022
  Mnogo dobar rezoltat
 • от: Анeliq Трендафиловa 01.04.2022
  Много лесно се работи. Препоръчвам.
 • от: Lazar Kirilov 04.04.2022
  Качествен продукт с който най – накрая си реших проблема в банята.
 • от: Люба Атанасова 11.04.2022
  Бъраза доставка и съм доволна от продукта.
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)