fbpx
     
                 
     

Удължител за ъглошлайф

15.99 лв. 24.99 лв.

Чудесен за за трудно достъпни места. Тесните пространства вече не са проблем.

Няма да има място на което да не може да достъпите с този удължител. Най-добрият инструмент за всички ваши нужди от шлайфане и рязане. Независимо дали сте професионалист или ентусиаст „Направи си сам“, или някой, който просто иска да свърши работата както трябва, този инструмент е задължителен в кутията ви с инструменти.

Работата с него е безопасна и ще предпазите ъглошлайфа си от повреда. Спестете доста време и нерви. Монтирането става за секунди. Ще свършите с работата си много по бързо и качествено.

 С неговия уникален дизайн можете лесно да достигнете до трудни и тесни пространства, което прави по-лесно и по-ефективно изпълнението на вашата задача. Това означава, че можете да работите върху различни ъгли, ръбове и ъгли с лекота, без да се притеснявате за ограниченията на обхвата на вашият ъглошлайф.

Прецизната изработка на уреда осигурява стабилен монтаж, за гладко движение без разхлабване.

Стомана от високо качество за да работите години наред без да има износване. Направен от най-висококачествени материали, така че можете да сте сигурни, че той ще издържи и на най-тежките условия на работа.

В заключение, удължителя е задължителен инструмент за всеки, който трябва да завърши задачи по шлайфане или рязане. Не чакайте, поръчайте своя днес и издигнете уменията си за на следващото ниво!

15.99 лв. 24.99 лв.

Пакета включва :

1* удължител 

За бърза поръчка позвънете на 0878850903

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Лилян Величков 26.09.2022
  Определно върши работа.
 • от: Герасим Гюров 01.10.2022
  Улеснява работата много. Препоръчвам.
 • от: Ванко Милев 5.10.2022
  Продукта е иновативан и качествен
 • от: Jivko Jelev 16.10.2022
  Bazrza dostavka blagodar
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)