fbpx
     
                 
     

Щипка за рулетка за лесно измерване и маркиране

13.99 лв. 19.99 лв.

Работата с рулетка няма да същата с този уред. За секунди измервате и в същия момент маркирате. Така ще работите в пъти по – бързо и лесно. Няма повече да губите излишни време и нерви.

Най-новият революционен инструмент за измерване, който със сигурност ще опрости вашите проекти „Направи си сам“! Рентабилна алтернатива на лазерните измервателни уреди. Пасва на повечето ролетки и върши работата бързо и лесно. Трите монтажни слота в средата могат да се регулират и монтират според размера на рулетката. Щипка за рулетка е малка и лека, лесна за носене.

Без никакви усилия чертаете дъги, кръгове и прави линии според вашите нужди. Той пасва на повечето ролетки и върши работата бързо и лесно. С тази щипка ще работиш прецизно като професионалист. Лесно маркирате вашите измервания върху всякаква повърхност. Няма повече да се мъчите да запомните точните измервания или да търсите химикал и хартия.

Материал от алуминиева сплав, което ще предпази повърхността от окисляване и корозия за да го използвате качествено много дълго време. Добавете я към своя комплект инструменти днес и изпитайте лекотата на измерване, както никога досега!

Затегнете винтовете и го фиксирайте. Инсталирайте молива и го фиксирайте, инсталацията е завършена. Трите средни слота за монтаж могат да се регулират, за да пасват на всеки модел рулетка.

Размер: 8*3,1 см.

Материал: алуминий

13.99 лв. 19.99 лв.

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Petar Hristov 16.03.2023
  Определно върши работа.
 • от: Дидо Георгиев 21.03.2023
  Улеснява работата много. Препоръчвам.
 • от: Иван Минчев 26.03.2023
  Продукта е иновативан и качествен
 • от: Cvetan Kolev 29.03.2023
  Bazrza dostavka blagodar
Пишете две имена