fbpx
     
                 
     

Резачка за пластмасови тръби + 3бр. резервни ножове

35.99 лв. 49.99 лв.

Омръзна ли ви да се борите с рязането на тръбите? Представяме ви най-новото попълнение към вашата колекция от инструменти: нашата ръчна резачка за пластмасови тръби.

Нашият нож е проектиран да направи рязането на пластмасови тръби лесно. Острото острие от неръждаема стомана лесно реже тръби с минимално усилие. Ергономичната дръжка осигурява удобен захват, намалява умората на ръцете и го прави лесен за използване за продължителни периоди от време.

Компактният дизайн я прави лесена за използване в тесни пространства, а нейната лека конструкция я прави удобна за транспортиране до всяко работно място. Острието е сменяемо, което гарантира, че ще има дълъг живот, дори при честа употреба. Плюс това, с компактния си размер и лек дизайн, е лесна за носене навсякъде, което го прави идеалният инструмент както за проекти на работа, така и за работа в домашни условия.

Подходящ е както за професионална, така и за лична употреба и е предназначен да направи рязането на тръби бързо и лесно. Не губете времето и енергията си, инвестирайте в нашата резачка за пластмасови тръби днес и усетете разликата.

Иновативния дизайн дава възможност за прецизно рязане и лесена за употреба. Със сигурност ще бъде вашият инструмент за рязане на пластмасови тръби.

Реже тръби от Ø 20 до 60 мм с дебелина на стената до 2,6мм.

35.99 лв. 49.99 лв.

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Rado Metodiev 19.03.2023
  Пробвах уреда реже тръбите като масло.
 • от: Рангел Тотев 22.03.2023
  Много добре се работи с този уред аз съм любител, но свърших доста работа.
 • от: Богдан Димитров 25.03.2023
  Лесно се работи с този уред
 • от: Цветан Петров 29.03.2023
  Качествен продук бърза доставка
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)