fbpx
     
                 
     

Спрей за възстановяване цвета на кожа пластмаса

16.99 лв. 29.99 лв.

Искате ли пластмасовите и кожени елементи по автомобила ви да изглежда толкова добре, колкото в деня, в който сте го закупили? Върнете наситеното черно, което естествено избледнява с времето. Кожата и пластмасата е като нова. Блясък и дълготраен ефект. Осигурява защитен слой.

Бързо и ефективно – проникват дълбоко в порите на пластмасата, за да премахнат мръсотията и замърсяванията, които са дълбоко потопени в пластмасата. Върнете цвета на пластмасовите и кожени елементи. Формула без мазни следи.

Третирането с този препарат има дълготраен ефект, спестявайки ви много разходи за поддръжка. Много е удобен за използване, просто го нанесете с гъба върху желаната област, докато получите желания ефект.

Изработена от екологични материали, използваща безмаслена формула, безвредна и без мирис, не причинява щети на вашия автомобил или други кожени пластмасови предмети. Със сигурност ще ви спести време и пари. Тъй като автомобилът ви стои на слънце дълги часове, не би трябвало да е изненада, че пластмасовите компоненти с течение на времето губят цвета и оригиналния си вид.

Той е специално разработен, за да направи избледняла пластмаса да изглежда като нова и да предотврати стареенето на повърхността с минимални усилия.

За разлика от други продукти, нашия препарат няма да остави отблясъци, за да се гарантира безопасно шофиране. Предотврати окисляването и избледняването на пластмасите при излагане на слънце.

Вземете сега и ще получите подарък, специална гъба за нанасяне. Количество 100мл.

16.99 лв. 29.99 лв.

За бърза поръчка позвънете на : 0878850903

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Евгени Рачев 02.02.2021
  Mnogo dobar efekt.
 • от: Велин Генадиев 19.02.2021
  След като препарата определено резолтата е учудващо добър.
 • от: Petyr Qsenov 27.02.2021
  Благодаря за бързата доставка
 • от: Стефан Милчев 06.03.2021
  Освежих салона препоръчвам 🙂
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)