fbpx
     
                 
     

Пяна за избелване на зъби

Clean Beauty

14.99 лв. 24.99 лв.

Представяме ви пяната за избелване на зъби. Най-доброто решение за по-бляскава и уверена усмивка.Борите ли се с жълти или оцветени зъби? Сдържате ли усмивката си и избягвате ли да правите снимки или да се усмихвате на обществени места? С пяна за избелване Clean Beauty можете да кажете сбогом на тези притеснения и да поздравите с блестяща усмивка, с която ще се гордеете.

Избелването за зъби никога не е било толкова лесно.

С тази пяна зъбите ви ще са снежно бели.

Силно избелващо действие благодарение на активния въглен.

Винаги свеж дъх.

Предпазва от кариес.

Предназначена да осигури резултати от избелване на зъбите на професионално ниво в комфорта на собствения ви дом. Формулата е нежна, но ефективна и действа, като премахва повърхностните петна. При редовна употреба ще започнете да виждате забележима разлика в яркостта и белотата на вашата усмивка.

Ще постигнете резултати от професионално ниво, без да се налага да харчите страшно много пари за избелване при зъболекар. Ние в нашата компания се гордеем с това, че предлагаме само най-добрите продукти и услуги на нашите клиенти. Нашата пяна за избелване на зъби Clean Beauty не е изключение и ние стоим зад нея със 100% гаранция за удовлетворение.

Съдържа естествени съставки за максимална ефективност, като същевременно осигурява безопасно и нежно почистване на устата. Тя съдържа кокосово масло, бамбуков въглен, и мента, които освежават дъха ви и намаляват миризмата в устата.

Кокосовото масло и бамбуковият активен въглен предотвратяват появата на кариес, и проблеми с венците. Дълбоко почистване на петната по зъбите от кафе и други оцветяващи напитки.

Мощната почистваща способност на кокосовото масло може лесно да проникне в пролуките на зъбния емайл, за 360 ° ефективно почистване, премахва миризмата, избелва зъбите, осигурява свеж дъх и по -здрави венци!

Кокосовото масло и бамбуковите въглища се борят с вредните бактерии, които често могат да доведат до кариес, кариес, заболяване на венците и по -лошо.

В заключение, ако търсите ефективен, безопасен и удобен начин да постигнете по-бляскава, по-бяла и по-уверена усмивка, пяната за избелване на зъби Clean Beauty е решението, което търсите. 

14.99 лв. 24.99 лв.

Толкова лесна за използване. Просто пръснете няколко пъти в устата разнесете с четка за 15-30 сек., изчакайте 1 мин. и изплакнете.

Количество 60 мл

За бърза поръчка позвънете на 0878850903

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Весела Еленова 12.01.2023
  Доволна съм благодаря ви.
 • от: Лили Васева 17.01.2023
  Чудестно почиства. Препоръчах я на приятелки.
 • от: Петя Янева 28.01.2023
  Ползвам го от няколко седмици и се радвам и съм изненадана от резултата.
 • от: Ginka Staneva 05.02.2023
  Blagodarq za burzata dostavka
 • от: Даяна Ненкова 12.02.2023
  Има доста добър избелващ ефект.
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)