fbpx
     
                 
     

Почистваща пяна за сухо пране

XL 650мл.

19.99 лв. 29.99 лв.

Тази супер мощна почистваща пяна ще направи интериора на вашия автомобил изглежда като нов. С нея правите супер ефективно сухо пране на интериора, като по този начин си спестявате доста пари и време за пране на седалките.

Ефективно елиминира мазнини, полепнала мръсотия, прах, отпечатъци от пръсти и всякакви нежелани петна по всички повърхности, оставяйки повърхността перфектно почистена. Предотвратява избледняване, обезцветяване и напукване. След почистването автомобила ви ще изглежда като току що закупен.

Силната формула емулгира мазнините и мръсотията при контакт, като по този начин е нужно само да я разнесете с четката и след това да забършете с кърпа. Специалната формула прониква дълбоко , като почиства най-упоритите мръсотии и възстановява вида на тапицерията.

Премахва мръсотията и упоритите петна, но без да обезцветява или наранява деликатните автомобилни повърхности.

Пяната не само премахва мръсотия и петна, но и елиминира неприятните миризми, оставяйки след себе си свеж и чист аромат. Кажете сбогом на дълготрайните миризми от храна, домашни любимци или мухъл. Изпитайте радостта да влезете в кола, която мирише толкова добре, колкото изглежда.

Foam Cleaner е решение, спестяващо време. Просто напръскайте пяната върху желаната повърхност, разтъркайте с четката, която е на капачката на спрея, оставете я да проникне и след това избършете с чиста кърпа.

Количество : 650мл.

19.99 лв. 29.99 лв.

За Бърза поръчка позвънете на 0878850903

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Борис Борисов 22.04.2023
  Седалките станаха като нови и аромата е доста добре.
 • от: Трифон Галев 04.05.2023
  Определено качеството е много добро.
 • от: Красен Руменов 09.05.2023
  Качествен продук доволен съм
 • от: Георги Пешев 22.05.2023
  Изнедадам съм колко добре почисти старите петна по тапицерията.
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)