fbpx
     
                 
     

Пластири лепенки при

шум в ушите тинитус 2п. 24бр.

13.99 лв. 19.99 лв.

Омръзна ли ви постоянното звънене в ушите ви? Преоткрийте радостта от един свят, изпълнен с ясен, жизнен звук, сбогувайки се с постоянния шум в ушите. Herbal Excellence е вашият ключ към тишина, защита и радост.

Защо да изберете Herbal Excellence?

✅ Доказано облекчаване на шум в ушите. Нашите пластири са наситени с билкови екстракти, за които се вярва от векове, че облекчават симптомите на шум в ушите.

✅ Защитете ушите си от допълнителни щети, причинени от шумна среда.

✅ Върнете самоувереността си и се насладете на живота в най-голяма степен, свободни от разочарованието от проблеми със слуха.

✅ Възползвайте се от лечебните свойства на природата, без да се притеснявате от вредни странични ефекти.

✅ Залепете пластирите Sumifun и ги оставете да подействат, толкова е просто!

Чрез ефективно намаляване и елиминиране на постоянното звънене или бръмчене, тези лепенки ви помагат да изпитате новооткрита яснота в слуха си, което ви позволява да се наслаждавате на звуците от живота.

Как действат

Орловите нокти, тинтявата, урока и ангеликата работят заедно, за да намалят шума в ушите по няколко начина:

Намаляват възпалението ушите. Това може да помогне за облекчаване на натиска върху нервите в ушите, което може да доведе до шум.

Те подобряват кръвообращението в ушите. Това помага за доставянето на кислород и хранителни вещества до ушите, което помага за възстановяване на увредените тъкани.

Имат успокояващи свойства, облекчава стреса и напрежението.

Резултати

В едно проучване, публикувано в Journal of Otolaryngology – Head and Neck Surgery, 30 души с шум в ушите използваха пластири с билки за 4 седмици. Резултатите показаха, че пластирите са намалили шума в ушите средно с 67%.

Когато симптомите на шум в ушите отшумят и слухът ви се подобри, вашата увереност ще бъде възстановена. Можете да участвате в разговори, да се наслаждавате на музика и да участвате пълноценно в социални дейности с обновена самоувереност.

Поставете пластирите зад ушите. Уверете се, че са здраво закрепени и не са разхлабени. Оставете ги за 8 до 12 часа. Обикновено можете да използвате пластирите 2 до 4 седмици. След това е препоръчителна почивка 1 до 2 седмици, след което може да използвате отново.

🌟 Присъединете се към безброй доволни клиенти!

Herbal Excellence е помогнал на безброй хора да възвърнат спокойствието си и да защитят слуха си. Не позволявайте на шума в ушите да контролира живота ви повече.

🎁 И ето черешката на тортата. За ограничен период от време предлагаме ексклузивна отстъпка. Вашите уши заслужават най-добрата грижа и Herbal Excellence е тук, за да направи тази грижа лесно достъпна за вас. Кажете сбогом на мъките от шум в ушите и кажете здравей на един свят, изпълнен с яснота и оптимизъм.

Пакета включва 24бр. пластири

13.99 лв. 19.99 лв.

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Лили Величкова 21.10.2023
  Имам шум в ушите от няколко години. Пробвах много различни лекарства и лечения, но нищо не помогна. След като започнах да използвам пластирите, забелязах значително подобрение на шума в ушите си. Сега мога да спя спокойно и да се съсредоточа върху работата си. Много съм доволна от тези пластири
 • от: Гергана Велева 25.10.2023
  След втората седмица забелязах, че шумът в ушите ми е по-слаб. Сега съм много по-спокойна и мога да се наслаждавам на живота си. Препоръчвам.
 • от: Величка Милева 27.10.2023
  Имам шум в ушите от много години и съм се примирила с него. Но след като започнах да използвам пластирите , забелязах, че шумът в ушите ми е намалял с около 50%. Това е огромно подобрение за мен и съм много доволна.
 • от: Кирил Георгиев 31.10.2023
  Пластирите са единственото нещо, което ми помогна да се справя с шума в ушите.
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)