fbpx
     
                 
     

Чип тунинг Nitro OBD2

18.97 лв. 29.97 лв.

Намалете разхода на гориво до 30%, но не за сметка на мощността. Да това е възможно с Nitro OBD2 чип тунинг. Открива скритата сила на вашия автомобил с модерна чип технология, която не променя настройките за постоянно а само докато е включен.

100% безопасен за двигателя на вашия автомобил.

Nitro OBD2 увеличава производителността на вашата кола. С получените данни от ECU, уреда регулира налягането на наддаване на количеството гориво, времето за впръскване, за да увеличи мощноста на вашия автомобил. Не надвишава изискванията на производителя. Работи само в рамките на толеранса на двигателя. Nitro OBD2 открива скритата сила на вашата кола. Не уврежда двигателя и ECU на автомобилния компютър и не причинява отрицателни ефекти върху фабричните настройки на автомобила.

1. от 15% до 30% икономия на гориво.

2. До 35% повече мощност

3. До 25% повече въртящ момент

4. Нитро чип тунингът е много лесен за използване

Nitro OBD2 повишава производителността на двигателя. Nitro чип тунингът пасва на всички автомобили от 1996 г. Той работи на базата на OBD2 протоколи като пренаписване на компютърното ECU на автомобила. След като измине общо 200 км път, Nitro чип тунингът се приспособява към автомобила, според навиците на водачите и винаги продължава да се адаптира, за да увеличи производителността на двигателя.

Основната разлика между Remapping и Nitro Chip Tuning Box е, че Nitro Chip Tuning Box се сменя лесно и след изключване се връщате към фабричните настройки. Нашият чип е безопасен тип настройка. Remapping е постоянна промяна на вашия автомобил. Това е скъпата настройка и не можете да я премахнете.

Нашият чип тунингът е оборудван с функция за защита на двигателя и 100% безопасен за двигателя на вашия автомобил. Уникална SMD технология. Това не променя нито една от настройките за постоянно. ако искате да се върнете към първоначалните настройки на автомобила, просто издърпайте елемента от OBD2 конектора.

Настройка :

1. Изгасете колата.

2. Намерете OBD2 конектор в колата си и включете OBD2 Nitro чип тунинг.

3. Включете колата на контакт. (Не стартирайте колата) .

4. Натиснете бутона за нулиране на OBD2 Nitro чип тунинг за около 5 секунди. Изчакайте известно време около 30-54 сек. (Nitro OBD2 ще комуникира и ще установи връзка с ECU).

5. Пуснете двигателя 6. Nitro OBD2 ще разпознае вашето превозно средство и вашите навици на шофиране, след около 200 км / 150 мили шофиране и по този начин Nitro OBD2 ще се настрои така, че да отговаря перфектно на вашия автомобил за повече икономия на гориво.

18.97 лв. 29.97 лв.

За бърза поръчка се обадете на : 0878850903

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Borislav Vasev 22.01.2022
  Колата работи много добре.
 • от: Evgeni Grozev 29.01.2022
  Определено намали разхода на гориво.
 • от: Иван Иванов 02.02.2022
  Качествен продук доволен съм
 • от: Петър Георгиев 10.03.2022
  Бърза доставка благодаря
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)