fbpx
     
                 
     

Накрайник за повредена резба

16.99 лв. 29.99 лв.

Поправете за секунду повредената резба, спестявайки си време и пари. Едино обикновено завинтване на гайка, което би трябвало да го направите за секунди, при повредена резба може да ви създаде доста главоболие, страшно много време и нерви. С този накрайник бързо ще си решите проблема.

Повечето ремонти изискват премахване само на малък слой от резбата. Бавната скорост заедно с ненужното рязане и използването на масло за рязане или друг лубрикант ще осигурят дълъг живот на накрайника.

Ако имате болт, която трябва да затегнете, завиете, но е стар, гаден, ръждясал и не ви позволява да завиете гайка върху него, вероятно ще трябва да отидете намерете нов болт, точно същия размер и дължина. Това няма да ви се наложи ако разполагате с нашата приставка.

Работи с всяка стандартна бормашина или винтоверт. Оголва болтове, независимо от какво са направен, включително неръждаема стомана, закалена стомана, мека стомана, мед, месинг, алуминий, фибростъкло, дърво и пластмаса.

Начин на употреба :

Този инструмент работи чрез срязване на метал слой по слой, така че има някои важни неща, които трябва да знаете. Колкото по-бавно, толкова по-добре. Използвайки най-ниската скорост на вашата машина (50-400 RPM), предложете приличен натиск и инструментът ще свърши останалото. Отстранява повредени резби, за да позволим лесно монтиране на гайката. За да го използвате правилно, инструментът не трябва да трака, не трябва да прегрява детайла, не трябва да създавате искри, нишките трябва да са отрязани, а не прегънати и трябва да се използва само за премахване на повредените резби, а не за превръщането от болта в молив.

 

16.99 лв. 29.99 лв.

Материал: Неръждаема стомана

Обща дължина: 48 мм

Подходящ за размер: 8-32 на болта (.164) до 3/4" 10 (.750) – (4 mm -19 mm)

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Янко Пенчев 26.10.2022
  Страхотен продукт.
 • от: Димитър Димитров 01.11.2022
  Много ми помогна благодаря.
 • от: Филип Иванов 05.11.2022
  Продукта е топ.
 • от: Евгени Желев 16.11.2022
  Коретни и любезни
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)