fbpx
     
                 
     

Магнитна фуния за точене на масло

22.99 лв. 34.99 лв.

Представяме ви магнитния инструмент за смяна на масло без разливане – най-доброто решение за безпроблемна смяна на масло! Проектиран с мисълта за заетия собственик на автомобил, този иновативен инструмент прави смяната на маслото бърза, лесна и без бъркотия.

Няма повече разливи, капки или пръски – просто прикрепете магнитния инструмент за смяна на масло и гледайте как без усилие улавя всяка капка масло. Мощната магнитна основа гарантира, че инструментът остава сигурно на място, така че можете да се съсредоточите върху смяната на маслото, без да се притеснявате, че ще направите бъркотия.

Универсален и лесен за използване и може да се използва с широка гама превозни средства. Независимо дали сменяте маслото на вашия автомобил, камион или мотоциклет, този инструмент е идеалното решение.

Изработен от висококачествени материали и създаден да издържи, магнитният инструмент за смяна на масло без разливане е задължителен за всеки собственик на автомобил. Поръчайте вашето днес и се насладете на най-лесната и чиста смяна на масло!

Освен това инструментът е направен от издръжливи материали, които могат да издържат на износване при редовна употреба, така че можете да разчитате, че ще издържи години напред.

Освен че е чудесен инструмент за лична употреба, е идеален и за професионални механици и сервизи. Неговата бързина и ефективност го правят безценен актив за всеки, който трябва да смени маслото бързо и безопасно, докато издръжливостта му гарантира, че може да се справи с изискванията на честата употреба.

22.99 лв. 34.99 лв.

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Петър Рангелов 03.05.2023
  Капка масло не се олива. Много добре се работи.
 • от: Крис Стефанов 08.05.2023
  Препоръчвам доволен съм.
 • от: Христо Тихомиров 12.05.2023
  Продукта е качествен. Магнита залепя здраво и няма протичане.
 • от: Любен Живков 17.05.2023
  Благодаря за бързата доставка
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)