fbpx
     
                 
     

Коректор за дълбоки драскотини

14.99 лв. 24.99 лв.

Внимание собственици на автомобили! Омръзна ли ви да гледате тези грозни драскотини по любимия ви автомобил? Представяме ви нашата писалка за поправка на дълбоки драскотини. Най-доброто решение за 100% заличаване на драскотини.

За разлика от други продукти на пазара, които твърдят, че заличават драскотини, нашата писалка се откроява като заличава драскотините напълно. Докато другите продукти твърдят, че ще заличат драскотините, това няма как да стане понеже те са на принципа на пастите за полиране, които се използват само за повърхностни одрасквания по лака, а ако е наранена боята не работят. Така единственото решение е автобояджия или нашият коректор. Със своето прецизно нанасяне и професионална формула, нашата писалка осигурява изключителни резултати.

Представете си това: шофирате по пътя, горди с елегантната си и лъскава кола. Но след това я забелязвате драскотина, която се откроява и ще ви “избоде очите“. Не позволявайте на тази драскотина да съсипе радостта ви от добре поддържаният автомобил.

Ще спестите ценно време и усилия. Заличавате драскотини за минути, което ви позволява да се върнете на пътя и да се насладите максимално на колата си. Без повече сложни техники или скъпи професионални услуги, които са адски скъпи. Нашата писалка ви дава възможност да възстановите без усилие боята на вашия автомобил, като ви дава повече време да се съсредоточите върху нещата, които обичате.

Нашата писалка за е тук, за да спаси положението! Със своята иновативна формула и лесно нанасяне можете да се сбогувате с тези досадни драскотини за нула време. Коректора е разработена от екип от експерти в технологията за боядисване на автомобили. Бъдете сигурни, че използвате висококачествен продукт, доверен както от автомобилни ентусиасти, така и от професионалисти.

Ние сме уверени в качеството и ефективността на нашият продукт, поради което предлагаме гаранция за удовлетворение. Ако не сте напълно доволни от резултатите, просто се свържете с нашия екип и ние с удоволствие ще ви помогнем. Вашето удовлетворение е наш основен приоритет и ние стоим зад ефективността на нашия продукт. Бъдете сигурни, че с нашата гаранция можете уверено да възстановите боята на вашия автомобил без никакви притеснения.

 Възвърнете красотата на вашия автомобил. След като видите удивителните резултати, ще ви се прииска да сте го открили по-рано.

Налични цветове : бял, черен,сребрист, червен, кафяв, жълт,тъмно сив, син, тъмно син

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Hristo Petkov 22.06.2023
  Ползвах от тези които ги дават за вякакав цвят и не вършат работа. С този коректор заличих доста обемисто надраскане на предната борня.
 • от: Дидо Генов 25.06.2023
  Поръчах си за черен цвят останах изненадан, заличих граскотината и няма разлика в боята, не се забелява нищо.
 • от: Янко Стоянов 03.07.2023
  Радвам се че се оправих с тоя коректор и няма да се налага да ходя на бояджия.
 • от: Стефан Колев 12.07.2023
  Доволен съм препоръчвам го. Благодаря че реагирахте бързо и го получих на другия ден.
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)