fbpx
     
                 
     

Комплект за заличаване на драскотини

Scratch Repair Agent

14.99 лв. 24.99 лв.

Представяме ви най-доброто решение за коригиране на грозни драскотини по вашето превозно средство: Комплектът Scratch Repair Agent. Нашият комплект е продукт с първокласно качество, предназначен да ви помогне да поправите драскотини, надрасквания и дребни повреди по боята на вашия автомобил.

Комплектът съдържа всичко необходимо, за да възстановите външния вид на вашия автомобил и да го предпазите от по-нататъшни повреди. Висококачественият агент за поправка на драскотини е формулиран да съответства на цвета и покритието на боята на вашия автомобил, което го прави идеалното решение за премахване на драскотини и възстановяване на блясъка на вашия автомобил.

Формулата изсъхва бързо и със своите саморазливни свойства запълва драскотините и изравнява повърхността, оставяйки гладко и равномерно покритие. Ние в нашата компания се гордеем с това, че предлагаме само най-добрите продукти и услуги на нашите клиенти. Нашият гел за ремонт на драскотини на автомобили не е изключение и ние стоим зад него със

100% гаранция за удовлетворение.

Комплектът Scratch Repair Agent е отлична инвестиция за всеки, който иска да поддържа колата си в отлично състояние. Независимо дали са леки или по-дълбоки драскотини, нашият комплект ще ви помогне за пълното заличаване на драскотините. Поръчайте днес и усетете разликата.

Инвестирайте в Scratch Repair Agent днес и се насладете на бързо, лесно и достъпно решение за отстраняване на драскотини по вашия автомобил.

Няма да се наложи да правите скъпи ремонти, което го прави достъпно решение за всеки, който иска да спести пари. В заключение, ако ви е омръзнало от неприятните драскотини по автомобила ви, нашият продукт е решението, което търсите. Насладете се на удобството и рентабилността на първокласен гел за заличаване на драскотини.


Количество : 30мл

14.99 лв. 24.99 лв.

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Велин Марчев 22.01.2023
  И преди съм си поръчвал такива продукти и бях доста разочарован от резолтата. От този прудук обаче съм много приятно изненадан драскотините се заличиха.
 • от: Галин Трифонов 25.012023
  Определено качеството е много добро.
 • от: Милен Димитров 29.01.2023
  Не очаквах че ще заличи толкова добре драскутината. Благодаря и който се чуди продукта си струва.
 • от: Петър Живков 01.02.2023
  Коректно отношение бърза доставка.
Пишете две имена

Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)