fbpx
     
                 
     

Филър за възстановяване на счупени и

липсващи зъби

14.99 лв. 24.99 лв.

Притеснителните празнини и пространстватамежду зъбите ви карат ли да се чувстватенеуверени?

Кажете здравей на сияйнатаусмивка с филъра за

възстановяване.Отключете тайната на безупречната

усмивка, която оставя трайно впечатление.

Не пропускайте тази възможност да съживите усмивката си без усилия. Присъединете се към безброй доволни клиенти, които вече са изпитали трансформиращата сила на нашият продукт. Присъединете се към редиците на безброй хора, които са преобразили живота си . Не позволявайте на пропуските да ви задържат повече; грабнете възможността за по-светло, по-уверено бъдеще днес. Вашето пътуване към една по-красива, сияйна усмивка започва сега!

Нашата лесна за използване формула на смола ви дава възможност да станете свой собствен художник на усмивка. Няма имате нужда от скъпо лечение(Всички знаем,че цената на имплант е няколко хиляди). Независимо дали става въпрос за малка празнина или по-голямо пространство, нашето лепило се адаптира и позволявайки ви да изработите перфектната усмивка, която отговаря на вашата личност и стил.

Нашето лепило от смола осигурява дълготрайна фиксация, която издържа на ежедневно износване. Яжте, пийте и се усмихвайте без притеснение. Нещо повече то не е само еднократно решение; това е дълготрайна инвестиция във вашето дентално благополучие. Издържа на трудностите на ежедневието, така че можете да се насладите на любимите си храни, без да се притеснявате, че ще повредите наскоро усъвършенстваната си усмивка.

Постигнете безупречна усмивка без усилия! Нашата иновативна формула ви позволява да го оформите и оформите до съвършенство, точно като професионален зъболекар. Вече няма да изпитвате нужда да криете зъбите си, когато говорите, смеете се или правите снимки. Вместо това ще излъчвате увереност, оставяйки трайно впечатление на всеки, когото срещнете. Възвърнете увереността си, като затворите неприятни пропуски и пространства за секунди. Вече не криете усмивката си!

Създадено с мисъл за вашето благополучие, нашето лепило не съдържа вредни химикали и е безопасно за ежедневна употреба. Можете да ни се доверите, за да предоставим решение, което не само подобрява външния ви вид, но и се грижи за здравето на вашите зъби. Подходящо за всички: Независимо дали имате малка празнина или по-голямо пространство, нашето лепило от смола е идеално за всички ваши стоматологични нужди.

Как да използвате:

Почистете и подсушете зъбите си старателно. Извадете го и го поставете във вряща вода. Изчакайте 1 минута. След като стане прозрачено може да се оформя. Нанесете смолистото лепило за ремонт на зъбите върху празнината. Оформете го и го оформете според желания вид. Оставете да стегне за няколко минути. Измивате със студена вода за да се ускорите втвърдяването. Усмихнете се уверено и се насладете на новооткритото си излъчване!

14.99 лв. 24.99 лв.

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Нели Велкова 01.09.2023
  Имах среща след няколко дни. Получи се добре, позволявайки ми да се храня удобно и да се усмихвам с увереност. Истински спасител!
 • от: Боби Ленков 11.09.2023
  Първоначално бях малко скептичен, но след като го използвах надхвърли очакванията ми. Имах забележима празнина в предните си зъби и тези гранули се смесиха безпроблемно.
 • от: Милена Иванова 15.09.2023
  Изпозвах гранулите и съм впечатлена.
 • от: Екатерина Велева 28.09.2023
  Гранулите прилепват добре и оценявам спокойствието, което осигуряват.
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)