fbpx
     
                 
     

Добавка за почистване на катализатор дпф DPF и дюзи

19.99 лв. 29.99 лв.

Почистете дълбоко катализатора, без да го премахвате. Спрете страховитата светлина на „сервизния двигател“, която мига на вашия дисплей, и постигнете по-добри характеристики на двигателя.

100% Безопасен.

Почиства дюзите на двигателя, подобрявайки цялостното представяне на автомобила. Намалява разхода на гориво. Мощните почистващи агенти ще текат през вашата горивна система, достигайки до нагарите. За нула време ще забележите подобрена реакция на двигателя, по-плавно ускорение и повишена горивна ефективност.

Правилният поток на горивото и отработените газове ще поддържа този двигател работещ по-чист, по-плавен и по-добър, което също ще намали разходите за поддръжка. Лесен за използване, просто изсипете в резервоара за гориво.

Подходящ както за дизелови така и бензинови автомобили, като не променя качеството да горивото. Този мощен почистващ препарат е най-доброто решение за поддържане на чиста, ефективена горивна и изпускателна система, като гарантира, че вашият автомобил работи по – най-добрия начин.

Спестявате пари от скъпи ремоти по сняма или почистване на дпф, и от подобрената работа на двигателя колата ви ще харчи, по – малко гориво. Инвестирайте в дългосрочното здраве на вашето превозно средство и усетете разликата с нашия препарат за почистване изпускателната система. Почувствайте силата под краката си, насладете се на по-добра горивна ефективност и шофирайте с увереност, знаейки, че вашият дпф и дюзи са чисти и функционират оптимално.

Защитава вашия двигател. Правилният поток на горивото и отработените газове ще поддържа двигателя по-плавен и по-добър и ще ви помогне да спестите от разходите за поддръжка. Поръчайте днес и изпитайте обновената производителност, които идват с по-чист и по-ефективен дпф. Шофирайте по-умно, шофирайте по-чисто и прегърнете пътя пред вас с увереност.

Начин на употреба ; Изсипете цялото съдържание в 1/2 резервоар.

19.99 лв. 29.99 лв.

Количество : 120мл

За Бърза поръчка позвънете на 0878850903

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Bobi Traikov 22.03.2023
  Колата работи много добре.
 • от: Evgeni Kralev 29.032023
  Определено намали разхода на гориво.
 • от: Рангел Касарев 05.04.2023
  Качествен продук доволен съм
 • от: Петър Георгиев 11.04.2023
  Лампата за дпф спря та свети 🙂
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)