fbpx
     
                 
     

Добавка за почистване на дюзи

18.99 лв. 25.99 лв.

Забравете за проблемите с двигателя си с добавката за почистване на дюзи Diesel Jet Cleaner. Този мощен, бързодействащ препарат е предназначен за всички видове дизелови двигатели.

Знаете ли, че дюзите на дизеловия двигател са една от най-важните му части? Те са отговорни за впръскването на гориво в горивната камера, което е от решаващо значение за правилното функциониране на двигателя.

С течение на времето обаче дюзите могат да се замърсят. Това може да доведе до редица проблеми, включително:

👉Проблеми при стартиране

👉Неравномерна работа на двигателя

👉Повишено потребление на гориво

👉Намалена мощност

👉Увеличена токсичност на отработените газове

Ако забележите някой от тези симптоми, значи имате проблем с дюзите. Рециклираното или закупуването на нови е доста скъпо.

Добавката за почистване на дюзи Diesel Jet Cleaner е решението на този проблем! Тя е лесна за използване и не изисква никакви специални умения. Просто добавете 250 мл към резервоара преди зареждане с гориво и оставете препарата да подейства.

Diesel Jet Cleaner е ефективен при премахване на всички видове нагари и отлагания от дюзите. Тя също така помага за подобряване на разпределението на горивото, което води до по-гладко и завършено изгаряне. Това от своя страна води до редица предимства, включително:


⚡Улеснено стартиране

⚡По-равномерна работа на двигателя

⚡Намалено потребление на гориво

⚡Повишена мощност

Diesel Jet Cleaner е икономично решение за почистване на дюзи. Ако търсите начин да си решите проблемите с дизеловия двигател и да предотвратите скъпи ремонти.

Увеличава на мощността на двигателя с до 10%. Това се дължи на факта, че препаратът подобрява разпределението на горивото, което води до по-ефективно изгаряне. Ще можете да изпреварвате по-лесно, да се изкачвате по стръмни склонове и да се насладите на по-бързо и динамично шофиране.

Помага за намаляване на шума и вибрациите на двигателя. Изчиствайки горивната система, позволява на двигателя да работи по-ефективно. Това ще направи шофирането по-приятно и комфортно, а също така ще намали износването на двигателя.

Разхода на гориво пада с до 10%. Това се дължи на факта, че препаратът подобрява работата за дюзите, което води до по-ефективно изгаряне. Ще спестите пари от гориво и ще намалите вредните емисии.

Удължава живота на двигателя за да се наслаждавате на вашия автомобил по-дълго време и да избегнете скъпи ремонти.


Количество 250мл за 50л. гориво

18.99 лв. 25.99 лв.

Какво казват тези, които са го ползвали?

 • от: Кирил Трифонов 26.10.2023
  Отдавна имам проблем със запушени дюзи. Пробвах различни доваки, но нищо не помагаше за дълго. Докато не открих тази добавка. От първия път, когато я използвах, видях резултат. Колата започна да работи като нова. Сега редвоно ползвам добавката и съм много доволен.
 • от: Христо Петков 29.10.2023
  Имам кола от 10 години и никога не съм почиствал дюзите. Но преди няколко месеца започнах да имам проблеми с мощността на двигателя. Чух за тази добавка за почистване на дюзи и реших да я пробвам. След като я използвах, проблемът с мощността на двигателя изчезна.
 • от: Веско Миланов 01.11.2023
  Преди няколко месеца започнах да забелязвам, че разходът на гориво на колата ми се е увеличил. Не знаех какво да правя, за да го подобря. Реших да пробвам довавката и съм много доволен от резултатите.
 • от: Димитър Андреев 04.11.2023
  Знам, че е важно да поддържам двигателя на колата си в добро състояние. При нас обаче горивата не са качествени. След като използвах добавката, забелязах значително подобрение в работата на двигателя. Колата ми е по-мощна, по-икономична и по-тиха. Смятам, че добавката е чудесен начин да поддържам двигателя на колата си в добро състояние.
Пишете две имена
Call Now ButtonОбадете ни се (работим 7 дни)